NOVO U PONUDI - PHOTO BOOK

Dosta Vam je slaganja fotografije u albume?

Od sada Vam nudimo uslugu izrade foto-knjiga. Kreirajte i izradite Vaš jedinstveni foto album i izbjegnite mukotrpno slaganje fotografija u albume.

BRZO • UNIKATNO • KVALITETNO • ZABAVNO • MAŠTOVITO

Cijene:

15x20 / 7,00 kn/str

 

U našim poslovnicama potražite besplatni program za kreiranje foto albuma ili ga jednostavno kreirajte sami na kiosku koji se nalazi u našoj poslovnici u Gajevoj 25.
Nakon instalacije na Vaše računalo odaberite dimenzije Vašeg albuma i to 15x20 ili 20x20 (max 30 stranica) te 20x30 (max 20 stranica). Program će sam odrediti idealan broj stranica prema broju slika i u dnu ekrana prikazat Vam cijenu gotovog albuma.

Nakon toga izaberite mapu na Vašem računalu u kojem se nalaze Vaši snimci, te odaberite fotografije koje želite da se nalaze u Vašem albumu. U donjem dijelu programa prikazat će se koliko ste slika odabrali.

Program Vam nudi opciju automatskog ili manualnog kreiranja albuma. U automatskom načinu program će poslagati odabrane snimke u za to već pripremljene šablone. Važno je znati da ovo samo ubrzava cijeli postupak i da je nakon toga sve moguće mijenjati od rasporeda slika, rotacije, odabira okvira, boje pozadine stranica itd.

Manualni način Vam ostavlja potpunu slobodu kreiranja.

Sljedeći dio služi za kreiranje svake pojedinačne stranice. Sa lijeve strane prikazane su svi Vaši odabrani snimci, u sredini je prikaz izgleda trenutne stranice, a sa desne stranice opcije uređivanja (pozadine, okviri, clipart sličice, maske. U svakom trenutku možete se kretati po stranicama, editirati ih po vlastitim željama, vračati se na prethodne stranice, upisivati tekst... Znači možete raditi što Vas je volja. U donjem dijelu prikazan je broj odabranih slika i broj stranica albuma.

U donjem desnom kutu pritiskom na "Preview" možete pregledati izgled svih stranica albuma. Ukoliko želite još nešto promijeniti još uvijek to možete, a ukoliko ste zadovoljni kliknite na "Confirm". Program će započeti sa kreiranjem Vašeg albuma.

Na sljedećem ekranu prikazan će Vam biti sažetak vašeg albuma, broj komada i ostali podaci. Pritiskom na "Next" otvorit će se obrazac koji obavezno morate popuniti kako bi Vam bilo omogućeno da snimite Vaš album.

Obavezno popuniti!

Nakon što Vam još jednom program prikaže sve podatke vezane uz Vaš album ponudit će Vam opciju spremanja albuma na USB memoriju, CD/DVD ili tvrdi disk.

Ovim je album kreiran. Jedino što morate napraviti da snimljeni album predate na izradu u neku od naših poslovnica.